Alla inlägg den 15 augusti 2012

Av Belinda Larsson - 15 augusti 2012 20:37

Var ett tag sedan nu man skrev och en del har hänt..
Varit hos batjena doktor där det blev bestämt att prova sluta med deras allergimedicin vilket känns skönt.
Mio har även fått sluta med sin tuggtablett mot astma och är nu medicinfri och det är skönt, såklart vid förkylning sätts dom vanliga in men så skönt.
Milian får fortsätta med sin mot astma och se hur han fixar en förkyld först, fixar han de utan inhalation blir de att sätta ut den, Milton ska också fortsätta som innan men har fått starkare medicin om en kraftig allergisktreaktion kommer så vi slipper sjukhus vilket är skönt.

Mio har börjat på sitt nya dagis idag vilket hade gått super bra, han berättade att alla barn bara är snälla där hela tiden och alla hjälper varandra och såklart har han sin fru Felicia där som hjälper honom och tog hand om honom idag då det var första dagen.
Personalen är verkligen helt underbar med och så lätta att ha och göra med..
Vi är mer än nöjda med vårat val :-D

Under tiden Mio var på dagis blev det maxi för mig och barnen, sedan ett litet stopp på en lekplats för bus innan vi gick hem för att städa lite och Sätra igång en maskin tvätt.
Efter blev det lite mat för att sedan göra oss iordning och hämta Mio, när han var hämtad satt vi ute på gården och fikade lite sedan in en runda, sedan blev det kaffe på lekplatsen där vi möte upp Johan som kom från jobb :-D


Nu slänga mig i soffan och kolla tv med mannen innan sängen..

Ovido - Quiz & Flashcards