Alla inlägg den 22 mars 2014

Av Belinda Larsson - 22 mars 2014 21:34

Var visst ett tag sedan jag skrev något här nu men har inte haft tid, ork eller lust då denna veckan verkligen inte varit den bästa.


Alla tre barnen har varit och är väldigt förkylda med hemsk hosta och envis och jobbig astma.

Milton har även avklarat en ambulans färd med fruktansvärda magsmärtor och bara låg och grät här hemma i soffan och kunde inte alls röra sig då det gjorde så ont, men som tur var försvann det efter ett tag på sjuhuset och vi kunde sedan åka hem och efter bröt hans förkylning ut ordentligt.


Milian har varit väldigt dålig med hög feber och mår fortfarande inte bra, men febern är iaf borta men inte hans hosta och astma.

Med honom har det blivit beök på banrakuten där vi just nu är stammisar känns det som, han hade gått ner 1kg på två veckor, var väldigt röd i båda öronen men vi bestämde oss för att avvakta då han inte är besvärrad av det och inte har feber, sedan var han väldigt tätt och pep i utandningen.

Äter knappt något och dricker inte alls mycket och har knappt kissat något dom senaste dagarna och behöver sina inhalationer i pariboyen.

Hoppas verkligen det snart vänder för honom, han som alltid brukar vara så mat glad och dricka så bra:/


Mio har iaf klarat sig länge från förkylningar men mår ju inte så bra nu och klagar på andningen ofta och hostar massor stackaren:(


I torsdags tog vi oss trots allt ner lite snabbt till stan då Mio och Milian behövde nya strumpor och sedan in på Nille snabbt där barnen fick köpa varsin lite paket lego, oj så glada dom blev och är för sitt lego och trots att det tog på krafterna var det väldigt skönt att få lite luft i det fina vädret.


Tänkte bjuda på lite bilder iaf...


PS: Det med text fick jag av Johan igår, så gulligt och blev så glad <3

Vi har och får verkligen kämpa med mycket men står endå trots allt vid varandras sida vilket inte är en självklarhet <3


Trevlig kväll!!!...

           


Ovido - Quiz & Flashcards