Alla inlägg den 1 februari 2011

Av Belinda Larsson - 1 februari 2011 09:33

Jaha då har Milton med fått krupp nu, räcker de inte med vattenkopporna som äntligen lagt sig och torkar ut..

Vaknade till lite innan halv fem för Milton hostade till och påminde om Mios krupp hosta, men när jag kollade sov han så gott så..

Efter en stund kom hostan igen men han sov så gott endå så visste inte hur jag skulle göra, men när han sedan hostade tredje gången var det väldigt kämpigt och han vaknade till, var att sätta sig vid balkondörren med honom och börja sprayningen, usch vad det kämpades på i två timmar med denna krupp, så hemsk och se och höra honom må så, endå är denna lille kille glad och skrattar och pratar på..

När de lugnat sig lite somnade han gott i nästan två timmar och vaknar med krupphosta igen så på med sprayningen igen och vädra.

När sedan storebror vaknade hade även han krupphosta men dock inte lika mycket som Milton och med lite medicin blev de genast bättre..

Idag blir de en spray dag här hemma och ska även ta oss ut lite måste handla tills imorgon sedan behövs det nässdroppar till båda barnen..


Nu busar barnen på med varandra inte lika mycket som vanligt då det blir en massa flåsande men endå, skoj att se att dom orkar busa lite iaf :)

Ovido - Quiz & Flashcards