Alla inlägg under augusti 2012

Av Belinda Larsson - 3 augusti 2012 20:34

Milton har haft två tuffa dagar nu efter att ha fått hundallergi pågrund av för mycket hundhår på kläder, var väl extra känslig efter hans allergi på tågresan:-/
Igår svullnade halva ansiktet och blev inte bättre av medicinerna så blev upp på barnakuten där vi fick ordinerat av hans läkare att öka allergimedicinen till tre gånger om dagen ge han fyra gånger om dagen med sin undehållsspray, köra varannan med två olika ögondroppar plus hans nässpray..
Under dagen har det sakta med säkert börjat ge med sig och nu ser man endast svullnad under ögat, och väldigt knottrig hud..
Nu hoppas vi det försvinner helt så vi kan dra ner alla mediciner igen.

Men har iaf haft en mysig sen eftermiddag/ kväll med världens bästa svägerska och hennes sambo ätit middag här och myst:-)

Nu blir det film med mannen.
Ha en trevlig kväll!!

Av Belinda Larsson - 1 augusti 2012 18:45

Idag blev det en hel dag på aqua-kul i Malmö med Linnea och hennes kille och alla barnen :)

Åkte hemifrån lite efter nio och kom hem vid halv fem, då var det bara att fixa middagen snabbt sedan kom barnens farmor och hämtade Milton och Milton då dom skall sova över där :)

Barnen badade på massor, åkte vattenkana, simma genom strömmar och hade sig, dom hade verkligen super skoj ihop.

På hem vägen hoppade på någon med en liten hund och efter ett tag fick Milton näsblod som slutade i astma, saken gjordes inte bättre av att en större hund hoppade på sedan, blev att flytta på Milton illa kvickt så långt bort det bara gick.

När vi om av mådde han bättre iaf så det var ju skönt..

Hmm  undar om näsblodet kan ha samband i hans allergi? hmm låter ju inte logiskt tycker jag men samtidigt konstigt det kom en stund efter första hunden hoppade på ju :/Aqua-kul

Nu är man själv lagom trött så blir sängen tidigt känns det som :)


Imorgon får vi se vad dagen bjuder på, nu blir det lite mys med Milian innan han ska nattas..


 

Ovido - Quiz & Flashcards