Alla inlägg under december 2013

Av Belinda Larsson - 18 december 2013 22:48

Och nu är jag trött och ska försöka sova lite:p

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 18 december 2013 22:47

Och nu är jag trött och ska försöka sova lite:p

Trevlig kväll!!!...

[Bild]

Av Belinda Larsson - 17 december 2013 19:52

Idag var det tillbaka på förskolan för alla tre prinsarna som var så glada när jag lämnade dom och började leka direkt:)

Härligt när man faktiskt både känner och ser att barnen är så glada för sin förskola och känner sig trygga där, det är så viktigt både för dom och oss som föräldrar att känna.


Jag begav mig till min praktik och bussarna var lite sena så blev stressigt med frukosten men jag han.

Barnens doktor skulle ringa angående Mios halsprov som skickats på odling och om Miltons blodprov som tog igår vid middagstid men ringde redan på morgonen.

Mios halsprov var iaf bra så det var bara en väldigt kraftig halsvirus som nog fortfarande sitter kvar lite då det fortfarande känns lite konstigt ibland säger han men är iaf piggare och ingen feber.


Miltons prov var han väl inte helt nöjd med, det handlade om kortisolen som kroppen själv producerar som är lite för låg så imoron läggs vi in på barnavdelningen på lasarettet så prover kan tas på honom var fjärde timme för att se hur det ser ut.

Blir att vi ska få komma hem någon gång under torsdagen.


Hämtade barnen på förskolan som haft en bra dag och var så nöjda och sedan åkte vi hem och åt lite frukt innan vi berättade för Milton om morgondagen som först inte lät så lockande men när jag berättade att vi kunde mysa med massa godis kolla, ta med datan och spela spel och kolla film och han fick ta med sin mobil där han har kort på sin "tjej" på förskolan gick det bättre:)


Nu ligger dom i säng och somnar väl snart.


Trevlig kväll!!!...  

Av Belinda Larsson - 16 december 2013 19:59

Blev en väldigt tidig morgon för mig och Milton då vi skulle vara på barnakuten innan sju på morgonen dåmMilton skulle lämna ett prov som inte gick att ta senare.
Men redan lite innan fem vaknade han till och lågg i sängen och nynade då han visste vi skulle iväg väldigt tidigt.
Så vi gick upp och myste ner oss med välling och kaffe till lite barnprogram sedan satte jag på hans emla plåster, där var helt tomt när vi kom så Milton kunde leka fritt innan vi kom in, hans sa inte mycket när dom stack honom och ont gjorde inte sa han, efter fick han välja en grej där sedan åkte vi hem.
På hemvägen blev det dock ett stopp för att köpa med glass och bullar som han bjöd på när vi kom hem:)

Vid halv tio åkte jag och Mio och Milton bort till ishallen då Mio skulle åka skridskor och även kag och Milton var med, Mio var så glad över att få ha oss med sig och duktig har han blivit, även Milton lärde sig åka lite och tyckte det var super kul.
Efter svängde vi in på mac Donalds då vi alla var så hungriga och Johan och Milian ändå åt på väla:)

När vi kom hem blev det lite kaffe sedan cyklade jag bort till förskolan för samtal med Mios fröken som gick bra:)

Resten av dagen tog vi det bara lugnt:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 15 december 2013 19:51

Imorse fick vi minsann sovmorgon, vid nio vaknade alla barnen så det var skönt:)

Blev upp och mysa ner sig i soffan med kaffet innan det var dags att göra vid sig.

Hade bestämmt med en tjejkopmis från klassen att vi skulle plugga ihop lite på hotellet hon praktiserar på.

Fick gjort allt vi hade planerat idag och det var verkligen skönt,nu ska allt skrivas in på datan med bara och på söndag ses vi igen för att göra det sista :)


När jag kom hem blev det lite kaffe sedan kom svärmor, svägerskan och lille Tristan, först blev jag klippt sedan Tritsan och Sara innan vi satte igång med pepparkakshuset.

Det gick väl sådär då hela huset brakade i tusen bittar typ men med lite tålamod och massa kristyr fick vi ihop det igen och barnen dekorerade det så fint:)


Jag och Milton satt oss en stund själva för att prata om dagen imorgon, förklarade att det blir en väldigt tidig morgon, vad som ska hända och att han skulle ha sina troll plåster på armarna imorgon, avslutade med att det minsann blev glass efteråt och han tog det väldigt bra, frågade om han gjort det innan och jag berättade att han gjort det flera gånger.



Nu ligger alla prinsarna i sängen.


Trevlig kväll!!!...

   

Av Belinda Larsson - 14 december 2013 20:02

Idag möte vi upp min mamma vid lasarettet för att först gå bort till wayeasy och sedantill en lekplats med linbana som barnen bara älskar.
Dom var så glada och busade på massor:)

Efter åkte vi hem och tig det lugnt ett tag innan vi började på middagen sedan satt jag mig och plugga ett tag medans Johan och barnen spelade tvspel:)

Milian är fortfarande förkyld här hemma och hade lite krupp under natten men lite spray hjälpte så har ändå fått sova rätt ok
Andningen har varit lite ansträngd från och till men har ändå busat och varit glad.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 13 december 2013 20:26

Idag var det dags för praktik igen för mig efter nästan två veckor hemma.

Var skönt att komma ditt samtidigt som man saknade barnen där hemma.


Johan fick vara hemma idag med Mio och även Milian som åkt på en förkylning här hemma och varit genom täppt hela natten och sovit super oroligt.


Barnens läkare ringde när jag var där, han hade tänkt på en grej med Milton och ville läga till ett blodprov till så på måndag ska vi vara på barnakuten innan klockan sju på morgonen då provet måste tas senast sju och sedan ringer han på tisdag igen angående svaret.

Nu ska jag bara förberedda Milton på det ocj vi ska i lugn och ro prata om vad som ska hända, men lider så med honom som fått genomgå så mycket redan sedan start och att han inte kan få vara som alla andra, han är snart fyra år och ska inte behöva oroa sig för allergi , astma och mediciner.


Mio har mått bättre här hemma och han har lekt och haft sig, febern har hållit sig borta hela dagen men gick upp till 38 nu på kvällen.


Trevlig kväll!!!...    


Av Belinda Larsson - 12 december 2013 20:13

Idag var det dags för besök på barnmottagningen med alla prinsarna.
Det gick bra och barnen trivs med både sin sköterska och läkare och även vi.
Började med Mio som fick nya mediciner då han inte alls gillade dom han har och tycker pulvret fastnar hela tiden.
Han fick även en ordentlig undersökning då han fortfarande har feber och hade smultrontunga och väldigt röd i halsen men sänkan visade på ingen halsfluss och en odling togs och annat prov för att kolla vad det är som orsakar feber på honom då han haft de väldigt ofta nu skulle något annat med kollas mem får svar nästa vecka.
Ska även fylla i ett feber schema nu varje gång han får feber och ta med nästa gång.
Och nästa runda han får ett ordentligt krupp anfall så ska vi åka direkt upp på barnakuten så att dom får kolla på honom där eftersom dom inte brukar komma i samband med förkylning och dom vill prova om adrenalin har bättre effekt och bryter det snabbare.

Milton har även han fått ny medicin då han fixar pulverinhalatorn utan problem och är så stolt över det.
Vid nästa kraftiga astmaanfall ska vi in med även honom på barnakuten för att se hur man på bästa sätt kan behandla även honom då dom blir så kraftiga och sitter i så pass som dom gör, han har redan så pass hög medicinering vid astma att han gärna inte vill höja mer och istället komma på en annan lösning, fick även höra att Milton just nu inte kan bli hundra procent symtomfri, gjorde ont i hjärtat.
Man märker inte alltid när han är dålig i astman i heller då han kan köra på som vanligt och en orsak till det är att han är så van vid att ha problem att han vant sig vid det:/

Milian var det ändå bra med skulle ta sin underhållsdos morgon/kväll ist för bara morgon då han blir väldigt hostig om han springer och håller igång för mycket, även ett allergiprov togs på honom för att se om någon allergi utvecklats eller om det kommit någon ny.

När vi var färdiga där blev det middag på Max innan vi åkte till barnens förskola för luciafirande, Mio orkade inte vara med då han var väldigt trött men det är självklart med febern.
Milton och Milian däremot var så duktiga och stod där framme hela tiden mina små busungar.
Var så fint att kolla på och kvällen kunde inte fått ett bättre avslut:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards