Alla inlägg den 2 juni 2012

Av Belinda Larsson - 2 juni 2012 13:41

Tänkte försöka återuppta bloggen igen, kan ju vara skönt att skriva av sig ibland..


Har ju hänt endel sedan sist, är nu mamma till tre underbara gossar och gift sedan snart ett år tillbkak..


Tänkte mest min blogg skulle handla om hur det är att leva med tre astma barn med och med deras väldigt kfratiga allergier som ibland bara känns så hopplösa..

Vår största kille är dock han som är bäst ju men lider av både astma/krupp, pollen och hund och kattallergi.

Med mediciner håller det sig oftast lugnt.


Vårt mellanbarn därimot är det inte alls lika lätt med, hans astma och krupp gör det ofta kämpigt för honom, har även en väldigt kraftig allergi mot hund och katt där det inte krävs mycket för att bli dålig, alla som ska komma till oss måste vara noga med att byta till rena kläder innan dom kommer och tvätta av sig direkt när dom kommit hit, minsta hårstrå kan göra denna gosse väldigt dålig.

Han har även denna sommaren dragit på sig en väldigt ordentlig pollenallergi som tog sitt tag att få rätt på och fick prova oss fram med hjälp av barnläkaren för att uppnå så bra effekt som möjligt och nu är den ok på honom..

Lider även av exem som blir värre nu på sommaren, kan inter förstå att en sån liten kille redan varit med om så mycket, men trots allt är han en glad kille med massa energi :)

Vår minsta lille kille fick med en tuff start i livet, först fick han opereras i Lund för ljumsbråck, sedan började astma med spöka på honom, tog inte lång stund innan kruppen börja och fått lida av förstoppning sedan födelsen som inte varit så lätt att få rätt på.

Nu har även han fått sig en radeng av pollen och går också under behandling var dag för det :/


Det är inte alltid lätt men känns som vi nu äntligen hittat en balans i detta och hjälpt åt tillsammans, är evigt tacksam för den underbara mannen jag har och för att han verkligen är den bästa pappan för våra barn


     

Ovido - Quiz & Flashcards