Alla inlägg den 21 juni 2012

Av Belinda Larsson - 21 juni 2012 21:00

Igår hade vi en heldag hemma hos barnens farmor.

Bestämde oss för att ta tåget ditt från Maria station, när vi skulle av i ramlösa var den en som tog sådan lång tid på sig att flytta sin vagn så tåget började köra igen och vi hamnade i Rydebäck, fanns ju inte så mycket annat att göra än att vänta på tåget tillbaka.

Väl på Ramlösa station funkar inte hissen upp så får snällt konka upp vagnen för alla underbara trappor..

Men väl framme blev det att ta det lugnt i trädgården och busa med barnen.

Mio fick massa problem med sin pollen och medicinerna hjölpte inte speciellt på honom, jobbigt att det ska behöva bli så jobbigt för dom med denna hemska pollen..

Kvällen var inte lättare men trots allt fick han sovit gott och dagen efter var det mycket bättre :)

     



Idag blev det en dag på Maxi badet med min mamma och barnens kusin, blev en massa bad då jag har vattentokiga barn :)

Super härligt med denna varmen och man hoppas verkligen att det snart håller i sig mer än någon dag bara.

Efter några timmar på badet var det dags att bege sig hem och slänga sig i duschen och äta lite mat.

Sedan kom mannen hem och min mormro och morfar en runda på kaffe och hämta sina jordgubbar..

När dom åkt hörde jag något som pep lät som en brandvarnare och gick ut i trappen för att kolla, jodå kom från dörren rakt över där en äldre fabror bor, stod och knackade och bankade på dörren och tillslut öppnar han förvirad och vet inte vad som händer.

Säger att det måste brinna för det piper och luktar men vet inte var det kommer ifrån, hela lägenheten var täckt av rök och jag får be han akta för att ta mig in i köket och släka där det brinner från ett paket korv bröd, var ju inte lite det bran heller och röken ska vi inte prata om, lyckas släka den och Johan stänga av brandvarnaren.

Fabrorn påpekar då att han trillat och har ett stårt djupt sår i ryggen, jaha var bara att sätta tryck där och invänta hjälp som var påväg.

För Mio var detta väldigt jobbigt och han blev väldigt rädd som såg allt men vi har pratat mycket om allt och att det var bra vi kom och hjälpte honom annars kunde det blivit värre :/

När fabron kommer hem igen har jag lovat Mio att gå ditt med en blomma eller något så Mio får se att han blivit bättre :)

Nä dettta var allt för idag..

Ha det bra alla :))

     

Ovido - Quiz & Flashcards