Alla inlägg den 26 juni 2012

Av Belinda Larsson - 26 juni 2012 12:15

Jaha hur har det då gått här hemma sedan senaste bloggen.. Jodå igår natt var hemsk, Milian kämpade på med krupp HELA natten lång, fick "sova" med honom i vardagsrummet/sitta vid balkongen hela natten..

Det blev inte lättare av att näsan på honom var så tättp, så var ju helt omöjligt för honom att kunna andas istort sätt..

Dagen efter var inte lättare det minsta, hade det lika jobbigt med både sin astma och krupp..

Men efter samtal med astmasköterskan fick jag ge honom en akutdos av sin fluitid, timmarna gick och han blev inte bättre åkte på ännu ett kraftigt kruppanfall och jag gav upp..

Sedan åkte även Mio och Milton på feber och lite astma, undar om vi såg fram imot natten..

Iaf så fick dom alla sina kvällsmediciner och Milian skulle ha sin fluitid som vanligt då med, sedan somnade alla gott och Milian började äntligen låta bättre..

Han fick sovit rätt länge i sträck men efter lite mer än 1 timme i sin säng så fick vi flytta ut i vardagsrummet, men var mest för hans täppta näsa..

När vi väl somnade sov vi gott under nästan hela natten förutom lite inhalation och rensa näsan..

Men oj känner redan att man nu fått lite mer kraft, fått rymt upp lite här hemma från all kaos som blir när sömnen blir drabbad, man gör ju bara det nödvänligaste då..


Idag har dagen än så länge varit lugnare än på några dagar, Mio hade lite små feber när han vaknade men nu är den borta och just nu är Milton med feberfri, det är bara Milian som ligger med feber men inte alls så hög som innan, kan man kanske hoppas på att det börjar vända nu?..

Milian behöver dock sin spray än var tredje timme typ men är ändå piggare än innan..


Igår var jag föresten iväg med Milton hos hans astma doktor, där kom vi fram till att vi äntligen hittat rätt astma behandling till honom, men är lite orolig över det med hans vikt som börjat  dala.

Blir noga koll på vikten nu både på barnmottagningen och bvc, även en dietist ska ringa för lite råd kring det med maten så det är skönt.

Vi ska nog få rätt på detta :)


Nä dags att förbereda lite för middagen kanske, och mysa med mina andra två killar nu när Milian tar sig en lite lur :))

Ha det bra alla!


Milton på barnmottagningen och väntar på sin doktor

   

En st dålig Milian på balkonen för frisk luft

Ovido - Quiz & Flashcards