Alla inlägg den 31 juli 2013

Av Belinda Larsson - 31 juli 2013 19:56

Som sagt idag har ju Milian fått prova på att cykla lite i källaren kände att det räckte och när hans stygn är borta och om det ser bra ut kan han få cykla ute då, är på måndag dom ska bort så inte så lång tid.

Jag tog med mig Mio och Milton till biltema när Johan kom grån jobb så han och Milian kunde vila, skulle komma in med Miltons cykel då bakhjulet var konstigt och så fixade dom brommsen med:)
Blev även ett cykellås till Miltons cykel och så han kan ha en flaska där precis som Mio:)

När vi kom hem fick dom lite att äta sedan cyklade Johan och Milian till maxi och handlade medans jag tog dom andra så dom fick cykla en runda.

Milton envisades med att inte ha stödhjul på sin cykel och tillslut åkte dom av och han märkte det inte gick så jätte bra aå dom åkte på igen, men tre gånger kunde jag släppa och han cyklade lite själv, så nu är inte stödhjulen helt nere så han lär sig hitta lite balans men ändå inte trillar vilket går toppen.

När vi kom hem blev det att rita lite och bygga pärlplattor sedan middag som Johan fixade:)

Nu har vi precis myst med film i prinsarnas sovrum och dom ligger i säng:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 31 juli 2013 11:04

Har precis kommit upp från källaren, provade att ändra på Milians cykel så den blev lite högre för att se om det passade och han nådde ner.
Det gjorde han och ville genast cykla.

Tog verkligen imot men fick bita ihop och låta honom, han var överlycklig och cyklade på och bara log, trillade även engång men borsta bara av sig och fortsatte.
Mitt hjärta satt i halsgropen hela tiden och hade så ont i magen, men är iaf glad över att han fick prova och att det var han själv som ville:)


Ovido - Quiz & Flashcards