Alla inlägg den 9 februari 2014

Av Belinda Larsson - 9 februari 2014 21:01

Jodå så att både Milton och Milian är dåliga här hemma.

Mem idag trotsa vi astma och förkylning och åkte ut en sväng på väla, Milton hade sett en hund med ficklampa på magen han så gärna ville köpa och när vi kom in i leksaksaffären såg vi den direkt och lyckan bara lyste i hans ögon:)
Milian köpte en nyckelpiga och när man tände den lyste det upp me stjärnor i hela taket och Mio köpte em angrybird som lät , alla för deras egna pengar:)

Sedan fynda även jag och Johan öitw innan vi gick in och beställde nya glasögon till Mio, super snygga var dom och han var så nöjd, vi avsluta med middag på ikea innan vi åkte hem.

Fick även gå in med min mobil igen då den blir super varm och batteriet tar slut direkt samtidigt som mobilen bara strular så får åka ut imorgon och lämna den då jag inte hade kvittot med mig idag!
Blir så trött på det man går inte oxh köper en ny mobil för att den ska ska strula, bara en vecka gammal:/

Milton har hostat väldigt mycket även idag och är så slemmig i både näsa och hals och astman är inte på hans sida, han till och med föredrar pariboy framför vanlig spray då det känns mycket bättre.
Milian har ju blivit väldigt förkyld igen så täppt oxh hostig och även han har fått börja inhalera några rundor om dagen:/

Lämgtar tills våren och sommaren så är det iaf lite lugnare.

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards