Alla inlägg den 16 maj 2013

Av Belinda Larsson - 16 maj 2013 19:27

Då var det åter kväll och denna dagen har med gått i ett.
Först skulle Milton lämnas på förskolan och sedan gick jag och Milian inom affären och köpte med bullar hem att fila på innan vi skulle till apoteket för att hämta masken till hans pariboy.
Men ringer ditt och dom har inte fått någo beställning ditt ens fast jag beställde igår, efter mycket om och men så har den iaf bokats fel och fanns på husensjös apotek så blev att cykla ditt snabbt innan Mio och Milton skulle hämtas.
Vi ham bara hem så kom svärmor med goda bullar och efter en stund även Sara och lille Tristan, barnen blir ju helt tokiga när dom får träffa honom och vill så mycket på samma gång haha stackars lille Tristan men även han växer på så snart blir det väl full rulle på honom med när dom kommer:)

När dom gått börja vi så smått på middagen och bara myste lite.

Mio hade haft det super bra på lägret och var så nöjd och stolt, detta kommer han leva på länge min stora kille:)

Provade även pariboyen en runda med Milian innan, han är ju inte direkt dålig men väldigt täppt och, men kände vi alla ville känna oss mer säkra när han blir sämre.
Han hjälpte till själv och skulle självklart vara med att hålla, även Mio och Milton var nyfikna och fick prova snabbt denna gång.
Nu vet vi iaf mer säkert hur den fungerar och den får vila tills det är dags...

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards