Alla inlägg under juni 2013

Av Belinda Larsson - 22 juni 2013 20:09

Efter en ändå rätt lugnt natt trodde jag allt skulle vara bättre på morgonen...
Men nädå vaknade upp till en fortfarande väldigt svullen Milton, tog det lugnt under morgonen och medicinera Milton, men när svullnaden var utspridd i hela ansiktet blev det ett besök på barnakuten, så nu har hans mediciner höjts under helgen och han ska inhalera regelbundet både koksalt och airomir och på måndag ringa hans astma läkare och få en tid snabbt.
Detta är tredje gången på inte ens en månad han blivit så här dålig, det funkar inte att behöva ha det såhär ju...

Tusen tack världens bästa svärmor som kom direkt och passa en hängig Mio och en glad Milian, du är verkligen guld värd och tack snällaste Pär som kom och körde oss upp, vi uppskattar det verkligen:)
När vi kom hem var all disken borta, kläderna som hängde på tork vikta och det blötta upphängt, tack igen:)

Miltons svullnad gick ner och under ett tag mådde han mycket bättre men senare på eftermiddagen började andningen spöka riktigt ordentligt och han böev själv väldigt rädd, satt med pariboyen i köket hos mig och tryckte den så hått han kunde över ansiktet för han bara ville det skulle bli bättre, och självklart hjälpte det mycket, men två obehagliga runder har han bjudit på här hemma:/

Nu ligger iaf alla i säng och vi ska bara andas ut och kolla en film eller något:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 21 juni 2013 20:56

Vi haft en super mysig midsommar, firade här hemma med min mamma och Jessica, min lille bror Kevin och svärmor.
Åt massa god mat och sedan glass med jordgubbar.

Efter mat och efterrätt gick vi bort till fredriksdal för dans kring midsommarstången och ännu mera mys, åkte även häst och vagn och barnen var så glada:)

Men efter att Milton klappat hästen blev han genast dålig, hans öga svullnade massa och vi fick åka hem direkt, när han skulle få resterande mediciner hemma satte andningen också igång på honom och andra ögat börja med svullna och han blev väldigt täppt.
Just nu verkar det till att ha bromsat iaf, så hoppas bara på att det ska börja gå ner också, blir att ha honom hos oss inatt.

Mio var väldigt hängig och gnällde på jätte ont i huvudet när vi kommit hem, han har även påpekat det lite under dagen, tog iaf tempen på honom då han kändes varm 39, 2 visade den så han ligger just nu på soffan då den bara gått ner till 39 trots febernedsättande...
Ja återstår att se hur denna natten slutar!

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 20 juni 2013 19:46

Då har även denna dagen gått och våra prinsar ligger till sängs och somnar väl snart så vi bara kan mysa ner oss i soffan och kolla en film :)


Idag kom Nina och hennes barn på frulle hos oss, super mysigt men oj vad många barn vi har tillsammans haha.

Nu vet vi iaf hur det är att jobba på dagis och beundrar dom som verkligen orkar detta VARJE dag:)

Efter frukost blev det massa lek inne först och min mormor och morfar kom förbi en runda för att hämta deras grejor dom beställt tills imorgon.

När dom åkt gick vi ut till lekplatsen alla då barnen ville ut och leka, men usch riktigt varmt och klibbigt har det varit idag.

Innan dom skulle hem gick vi hem för en kopp kaffe, när dom gått hem fyllde jag poolen på balkongen till barnen och satt mig och solade lite med ett stort glas isvatten, brukar aldrig bli sugen på vatten men idag var det riktigt gott:)


Efter middag kände jag att jag behövde en paus så blev att åka ut på väla en runda och efter bara ca två timmar borta var det väldigt mysigt att komma hem till familjen igen, var med andra ord en välbehövlig paus från "mamma, mamma, mamma" :)


Trevlig kväll!!!...


 



Av Belinda Larsson - 19 juni 2013 19:41

Idag har vi icke gjort mycket, barnen har varit rätt så trötta så blev en dag inne och mys.

Städade under förmiddagen och Mio hjälpte till.
Efter cyklade jag och Milton bort till maxi för att handla lite till middagen och lite annat.
Såklart regnade när vi kom ut därifrån så vi han lagom hem tills Miltons ögon började klia, men skönt när medicinen hjälper iaf och allt la sig igen.

Mio har tappat en tand till, tycker dom bara trillar av en efter en nu.
Denna gången var det en där uppe som åkte, så inatt kommer tandfen på besök igen hehe:)

Nu ligger iaf killarna i säng och somnar väl snart.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 18 juni 2013 20:37

Vi har verkligen haft en helt underbar dag och kväll.

Stack iväg på förmiddagen och möte upp Nina med famlj och lekte och sola på musik lekan med god fika och kaffe, våra barn har verkligen funnit varandra och alla lekte med alla.
Efter några timmar där var det bara hem och byta om och packa lite sedan kom dom bort till oss och vi grillade massa gott och hade god dricka till det:)
Barnen lekte hela tiden och roade sig mest själva medans vi satt och njöt av solen.

Nu är vi precis hemkommna och barnen ligger i säng helt utslagna efter dagen:)
Nu blir det soffan här.


Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 17 juni 2013 19:42

Natten har varit helt ok och Milian har sovit inne hos bröderna inatt.
Men såklart en efter en kom dom alla inatt hehe, men vi är vana vid att han dom kommandes på natten så bara konstigt när dom för ovanlighetens skull inte kommer:)

Hade en lugn morgon och åt frukost i lugn och ro, Milton har börjat vid varje frukost att vilja gå igenom siffrorna på kalendern och tycker det är super kul:)

Runt elva klädde vi oss och gick bort till musik lekan och möte upp Nina och hennes tre barn, var där i ca 4,5 timme och barnen bara lekte och hade sig hela tiden, fikade på massa gotte och drack kaffe gjorde vi och såklart sola.
Härligt med färg har man fått nu och trötta men nöjda barn:)
Även Johan kom bort och Ninas kille, så en super härlig dag med andra ord:)
Och måste säga att super härliga barn har vi, leker väldigt bra ihop och delar med sig, visst lite busiga men precis som barn ska vara ju hehe:p

Nu blir det mys med mannen, sitta på balkongen och gotta sig i kvällsvarmen med något kallt att dricka:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 16 juni 2013 19:43

Säger bara det vilken natt det varit, vi är helt slut...

Lite innan två vaknade både Mio och Milton med väldigt kraftig allergi, deras ögon kliade, svullnade, dom nyste non stop och näsorna bara ran och dom fick mycket problem med astman.
Mediconerade och medicinerade med allt dom har utan att det direkt hjälpte och till sist fick dom starkare kortisontabletter och det gav till slut med sig så pass att vi kunde gå och lägga oss igen runt halv fem.
Men fyy länge sedan jag sett dom så dåliga av sin allergi och det gör så ont i hjärtat på en.
Imorgon blir det att ringa deras astma sköterska för mer rådgivning just i dessa tillfällen...

Under dagen har vi bara tagit det lugnt barnen har varit väldigt trötta och ledsna i perioder och Mio haft väldigt jobbigt med astman i perioder, även Milton men inte som Mio.
Allergin har gått upp och ner men ändå varit lugn.

Har fått städat upp lite här hemma iaf och vänt Mios säng så han sover där uppe istället.

Svärmor kom med god kvällsfika, så vi dukade med lite vindruvor, chips och goda chokladbollarna hon hade med sig:)

Mu ligger prinsarna i säng och Milian sprang in och la sig under Mio, jaha ska han bestämma sig för att sova hos sina bröder nu då?:)
Ja vi får se hur natten går först:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 15 juni 2013 20:06

Idag blev när vi vaknade blev det lite mys innan det var dags för oss att duscha och göra vid oss.

Åkte först ner i stan för ett frisör besök för Mio och Milton, var första gången för Milton men eftersom Mio började var det inga problem för Milton, båda satt super fint och var mer än nöjda efteråt, fick rakat tuffa streck på sidorna och välja färg i håret och sedan fick dom fin frisyr:)
Även Milian fick lite färg i håret där och nästa gång ska vi nog låta honom klippa sig med hos frisören:)

När vi var klara där åkte vi till barnens farmor där Sara och Jocke skulle ha namngivningskalas för lille Tristan, var super mysigt och massa trevligt folk.
Blev god smörgåstårta och god fika efter.

Barnen lekte massa i trädgården och var så duktiga där:)

När vi skulle hem kom Miltons allergi tyvärr, båda ögonen kliade massor och svullna så fick ge medicin på bussen och ögondroppar när vi hoppa av.
Haha han var lite rolig där, brukar få leka med pipetten efter och låtsades ge mig, Johan, Mio och Milian ögondroppar men så satt där en älde tant på hållplatsen med så ham går fram till henne med pch säger "så nu är det din tur med" hon var med på noterna och tacka så mycket och sa att det minsann kändes bättre i hennes ögon med:)
Nu är det bättre men inte helt bra än, jobbigt han ska behöva ha det så, kan bli väldigt dålig vid pollen och regn nu tyvärr:/

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards