Alla inlägg den 2 april 2013

Av Belinda Larsson - 2 april 2013 20:09

Varit en orolig natt Milton hade sådana konstiga ljud för sig precis som han skulle kräkas och satt i halsen samtidigt och hämta andan eller något men sov ändå men var orolig, var ju inte så lätt att sova själv bara då man blir så orolig.
Han har varit väldigt påverkad i perioder nu sedan vi slutade med hans kortison och orken är inte den samma...

Lämna Mio på dagis sedan åkte vi ner om i stan och kolla böcker på biblioteket och efter det gick och fikade innan de var dags att bege sig mot sjukhus.
Idag åt vi middag med logopederna och dom tyckte Milton gjort framsteg, sedan visade dom hur han skulle svälja rätt och han hängde på, gjorde även massa tungrörelser som gick super.
Sista gången när han åt glass var han nog trött på henne och sa till "nu vill jag sitta här själv så du får gå bort nu med det samma, jag vänder mig om tack" haha härliga kille:)

Pratade även med hans ssk om hur han bettet sig i natt och förklarade ljuden och försökte härma, fick då svar på att det var som han fått andningsuppehåll och får nu hålla lite koll på honom, händer det i natt igen skulle jag ringa direkt till öron-näsa-hals imorgon, hon såg och hörde även själv hur han låter och är nu från och till...
Hämtade Mio efter vi varit där som var nöjd med dagen, blev en promenad hem i fina vädret och lite mys innan det gjordes plättar som vi mumsade i oss med hallonsylt:)

Nu ligger prinsarna i säng...

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards