Alla inlägg den 7 augusti 2013

Av Belinda Larsson - 7 augusti 2013 19:53

Var hemma under förmiddagen boch laddade för att ta Milians sista stygn som vi skulle ta idag hos distritssköterskan.
Men lite efter tolv ringer hon och säger att hon har pratat med en annan om Milian och hir stygnet var och hur han reagerade så vi fick istället en tid till lasarettet halv två på barn, dagsjukvården där lugnade skulle ges.

Så vi fick åka ditt där ist, kommer ditt och dom är super trevliga och vikt tas för att se dos sedan leker barnen på där, B från lekterapin kommer in och skojar lite sedan får Milian sitt lugnade och får sitta hos mig.
När han blivit ordentligt lulig är det dags att ta stygnet och B tar med sig Mio och Milton till lekterapin då Johan ej hunnit ditt.
Går snabbt att ta stygnet och Milian höll sig så lugn, sedan kom Johan och vi fick gå in i ett rum vi skulle vara i ca en timme, från ingenstans blir Milian super ledsen i perioder, skriker hysteriskt och blir alldeles galen i perioder och så borta.
Hemskt ayt se honom hålla på så, man får så ont i hjärtat och tiden gick så sakta.
Johan var och lekte med dom andra på lekplatsen på taket under det värsta.

När vi gick från sjukhuset börja det lugna sig mer och mer så det var iaf skönt och när vi väl kom hem var allt lugnt igen och han kunde börja gå igen:)

Fixade lite middag som alla åt med glad aptit sedan ville killarna ut i "trädgården" då Hanna var där med sina barn och även andra barn så vi gick ut en runda och lekte:)

Nu ligger killarna i säng och vi ska bara ta det lugnt och andas ut lite hehe:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards