Alla inlägg den 16 september 2013

Av Belinda Larsson - 16 september 2013 20:21

Dagen har verkligen gått i ett tycker jag.
Först åkte vi ner i stan efter frukosten då killarna skulle få välja tyg till nya mössor och sedan in på oj för att handla lite.
När vi var klara i stan åkte vi hem till Nina och hennes barn för lite bus, var verkligen trevligt då vi inte hunnit ses på väldigt länge, men självklart ska Milton och Milton alltid bråka lite med varandra fast dom är så glada för varandra men dom är så lika i sitt sätt haha:)

När vi varit där han vi inte ens hem förens mormor och morfar ringde ocj var på väg, var länge sedan vi träffade även dom så det vat självklart mysigt och det blev lite kaffe och vi fick visat filmerna från brandstationen:)

Vid halv tre kom Sara och Tristan och vi åkte ut till Ikea för att köpa säng till Milian som vi skulle ha i hans och Miltons rum, sedab släppte Sara bara av mig och åkte och hämtade Jocke då dom skulle äta middag här som Johan fixade.
Under tiden satt jag ihop Milians säng som var lagom ihop satt tills middagen var färdig.

När vi ätit blev det massa bus samtidigt som jag flyttade runt lite grejer i rummen och ställde lite iordning och flyttade in Miltons säng i deras nya rum.
Hade dock glömt att få med ribbotten till sängen så blev snabbt till ikea för att köpa dom.
Mitt i allt så fick Milton allergi och ögonen kliade, blev röda och svullna så blev att snabbt få i honom sin medicin och hoppas på att det är borta helt tills imorgon.

Nu ligger prinsarna på plats i sina nya rum och Mio ska sova själv första natten, spännande men gör lite ont i mamma hjärtat att han plötsligt blivit så stor.

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards