Alla inlägg den 25 september 2013

Av Belinda Larsson - 25 september 2013 20:01

Natten har väl varit rätt ok fram tills tidig morgon då Milian började kruppa, tillslut fick vi gå upp och ge mediciner och sedan fick han sin välling innan vi fick köra på med pulmicort i pariboyen.
Han tycker inte direkt den är så populär och att behöva sitta still i ca tio minuter med en mask på är väl inte det bästa men det gick och blev bättre iaf.

Myste sedan ner oss i soffan alla innan de var dags för frukost och klä sig för att sedan bege sig mot förskolan och lämna Mio och Milton som nu längtade tillbaka.
Dom ville cykla ditt så cykla blev det och det gick väldigt bra, får träna in lite höger/vänster på Milton som var så koncentrerad på att trampa.
Väldigt stolt var han när han var framme iaf och cykkat ditt själv på sin tramp cykel:)

När vi kom hem blev Milian dålig igen men fick inhalera och det blev bättre, mamma kom en runda och åt frukost och passade på att få mysa själv med Milian när syskonen var på förskolan.

När Johan kom hem blev det lite kaffe sedan la han och Milian sig och vilade medans mamma följde med och hämtade dom andra två, hade missat att Milton hade tennis så blev nästan en timme vi var oå förskolan men äntligen fick jag se honom, så duktig var han:)
Vi gick sedan till en lekplats för att fika lite så mamma även kunde busa lite med dom sedan hem och lämna av Mio och Milton för att sedan åka till stan, mamma skulle hem och jag var tvungen att köpa ett par nya skalbyxor till Milton då hans är helt borta:/

När jag kom hem blev det att fixa lite middag sedan duschen för oss alla:)

Nu ligger prinsarna i säng.

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards