Alla inlägg under april 2013

Av Belinda Larsson - 8 april 2013 20:04

Idag vakna man upp på kanske inte det bästa sättet men men så kan det gå och vi rede ut det (ja ni som vet, vet)...

Har bara haft en lugn dag hemma, Mio och Johan var ute en sväng och cykla men Milton och Milian är inte helt ok i magen än, får se imorgon om vi kanske kan ta en liten promenad.

Jag åkte iaf ner en runda i stan för lite ärenden, och har även beställt hem en ny mobil då denna bara strular hela tiden så nu har jag gett upp hoppet och ska prova en ny modell.
Blir en Samsung galaxy s 3 mini, gillar Johan men tycker den är för stor så mini passar ju perfekt till mig då:)

Nä få barnen i säng här nu.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 8 april 2013 14:47

Ville bara berätta här och för alla, för jag tycker hon verkligen förtjänar att alla vet vilken underbar person hon är min svärmor.
Under dessa dagar och även annars har hon verkligen ställt upp och verkligen gjort det lite lättare.
Åkt och handlat kommit hem och hjälp mig trots att själv riskera att bli smittad allt för att ge mig en stund att andas.

När jag låg på barnakuten med Milian kom hon två runder, första för att ge mig en paus och andra rundan överraskade hon med macka, glass och en loka och mobilladdare då mitt batteri nästan var slut och även då ge mig en liten paus trots att hon själv inte mådde bra.

Just då var det nog svårt att se min uppskattning, jag var så trött, så slutkörd och krafterna var på botten och mitt hjärta i tusen hittar när jag fick sitta och se mitt barn inte orka sitta och knappt öppna ögonen uppkopplad till sitt dropp liten där i den stora sängen.

Nä du är verkligen guld värd och vi är så glada över att ha dig<3

Av Belinda Larsson - 7 april 2013 19:56

Som sagt skrev det var snack om att vi skulle få komma hem när droppet var slut.
En halv timme innan började Milian vakna till smått, var nyfiken på rummet och ville dra bort sitt dropp, så vi gick runt i rummet eller jag gick runt då han inte orkade gå.
Han tände lamporna och kolla vad alla sjuksystrar gjorde och fick tillbaks ett leende:)
När läkaren kom in och såg honom vaken sa han det såg ut som en annan kille och vi fick åka hem efter don dragit dropp och nål.
Milian var så glad när vi gick därifrån, sken upp som en sol när vi kom hem och somnade gott i vår säng igen.
Skulle hålla koll på honom så han börja kissa och piggna till mer annars skulle vi komma idag igen.

Men som sagt vi är hemma än, han var lite segare imorse men pigga på sig mer och mer under dagen busat och varit glad trots mycket diarré, sov endast en timme under dagen, druckit massor ätit lite kex, macka och välling.

Även Milton har varit bättre idag lekt druckit och busat och ätit lite så det är skönt.
Hoppas bara dom håller sig krya nu, att vi får ladda upp batterierna och bara andas lite, det hade inte varit fel...

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 6 april 2013 22:42

Som sagt igår blev der ju inte någon blogg, men natten var ju inte så bra heller.
Milian kräkte några gånger och Milton vaknade med och var dålig.
Så min och Johans dag bestod igår att ta hand om dom samtidigt som vi skulle ge Mio lite tid med.

Dagen var väl inte så bra för Milton igår heller som mest sov, ja även Milian sov mycket men gick ändå upp någon runda..
Natten var iaf ok, båda vakna en runda och kräkte sedan sov dom rätt ok.

Milton har varit uppe mer idag, spelat med moo lite och bara gått runt men visst mest soffan har han legat i.

Milian däremot fortsatte sova hela dagen, vaknade bara till drack lite var ledsen somna hela tiden så vi d fyra checkade vi in på barnakuten där vi är än.
Dom första timmarna försökte vi med vätskeersättning för att pigga på honon men det funkade inte och dom tog prover och emla honom då dropp kunde bli aktuellt.
Oj vad jag kämpa på då allt för att dom inte skulle sticka honom men han bara sov och när läkaren kom blev det att sätta dropp såklart.
Inte för att han är piggare sover än men han behövde det.
Nu är dropper snart slut och läkaren kommer då igen, just nu ser det iaf ut som vi får åka hem ändå och isf koma imorgon om han absolut inte blivit något bättre...

Av Belinda Larsson - 6 april 2013 16:49

Just nu sitter jag med Milian i ett rum på barnakuten då han sovit sedan igår kväll och bara vaknat och druckit lite och sedan somnat igen...
Han fick för ett tag sedan en större dos ipren och försöker ge honom massa vätska men han bara sover hela tiden och sjuksköterskan var inte så nöjd då Iprenen inte gav den effekten hon hoppades på.
Nu ska han få emla och det snackas om dropp...
Måtte han pigga på sig snabbt:-/

Av Belinda Larsson - 4 april 2013 20:32

Milian börja kräkas åtta imorse och håller på än med en timmes mellanrum.
Hela dagen har jag fått hålla på med honom och Mio och Milton har tyvärr fått roa sig själva, gör fruktansvärt ont i mammahjärtat att inte kunna räcka till ibland...
Barnens farmor kom iaf in en timme och roade dom lite så det är iaf skönt:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 3 april 2013 20:14

Natten har varit lugn, visst orolig men under kontroll...

Började med att lämna Mio på förskolan, blev en härlig promenad ditt sedan gick vi hem med.
När vi kom hem städade vi på balkongen, tvättade av bord barnens lekbord och stolar.
Tvättade även av golvet lite och sopade:)

Till lunch blev det plättar, gjorde en extra satts så har vi till imorgon med, i perioder blir det mycket plättar här men dom älskar det, Milton åt hela 19 stycken hehe.

Blev lite mys i soffan innan Mio skulle hämtas, dom var ute på gården och även Miltons avdelning så han lekte en liten stund där och pratade med en av sina fröknar, kanske skulle han/vi följa med till skogen imorgon förmiddag, men det hänger på hur han mår.
Idag har vi kämpat på med hans astma och en jobbig hosta, hans nästäppa gör ju inte saken bättre men har ändå orkat mer idag.

Barnen lekte ute på balkongen när vi kom hem ett bra tag, tyckte det var skoj när vi fyllt deras lekbord med sand, hade massa mini dinosaurie där:)
När Johan kom hem blev det middag sedan bara mys tills prinsarna skulle sova, Milian somnade i min famn när han ätit sin välling han var så trött efter att inte velat sova middag...

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 2 april 2013 20:09

Varit en orolig natt Milton hade sådana konstiga ljud för sig precis som han skulle kräkas och satt i halsen samtidigt och hämta andan eller något men sov ändå men var orolig, var ju inte så lätt att sova själv bara då man blir så orolig.
Han har varit väldigt påverkad i perioder nu sedan vi slutade med hans kortison och orken är inte den samma...

Lämna Mio på dagis sedan åkte vi ner om i stan och kolla böcker på biblioteket och efter det gick och fikade innan de var dags att bege sig mot sjukhus.
Idag åt vi middag med logopederna och dom tyckte Milton gjort framsteg, sedan visade dom hur han skulle svälja rätt och han hängde på, gjorde även massa tungrörelser som gick super.
Sista gången när han åt glass var han nog trött på henne och sa till "nu vill jag sitta här själv så du får gå bort nu med det samma, jag vänder mig om tack" haha härliga kille:)

Pratade även med hans ssk om hur han bettet sig i natt och förklarade ljuden och försökte härma, fick då svar på att det var som han fått andningsuppehåll och får nu hålla lite koll på honom, händer det i natt igen skulle jag ringa direkt till öron-näsa-hals imorgon, hon såg och hörde även själv hur han låter och är nu från och till...
Hämtade Mio efter vi varit där som var nöjd med dagen, blev en promenad hem i fina vädret och lite mys innan det gjordes plättar som vi mumsade i oss med hallonsylt:)

Nu ligger prinsarna i säng...

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards