Alla inlägg under augusti 2013

Av Belinda Larsson - 7 augusti 2013 19:53

Var hemma under förmiddagen boch laddade för att ta Milians sista stygn som vi skulle ta idag hos distritssköterskan.
Men lite efter tolv ringer hon och säger att hon har pratat med en annan om Milian och hir stygnet var och hur han reagerade så vi fick istället en tid till lasarettet halv två på barn, dagsjukvården där lugnade skulle ges.

Så vi fick åka ditt där ist, kommer ditt och dom är super trevliga och vikt tas för att se dos sedan leker barnen på där, B från lekterapin kommer in och skojar lite sedan får Milian sitt lugnade och får sitta hos mig.
När han blivit ordentligt lulig är det dags att ta stygnet och B tar med sig Mio och Milton till lekterapin då Johan ej hunnit ditt.
Går snabbt att ta stygnet och Milian höll sig så lugn, sedan kom Johan och vi fick gå in i ett rum vi skulle vara i ca en timme, från ingenstans blir Milian super ledsen i perioder, skriker hysteriskt och blir alldeles galen i perioder och så borta.
Hemskt ayt se honom hålla på så, man får så ont i hjärtat och tiden gick så sakta.
Johan var och lekte med dom andra på lekplatsen på taket under det värsta.

När vi gick från sjukhuset börja det lugna sig mer och mer så det var iaf skönt och när vi väl kom hem var allt lugnt igen och han kunde börja gå igen:)

Fixade lite middag som alla åt med glad aptit sedan ville killarna ut i "trädgården" då Hanna var där med sina barn och även andra barn så vi gick ut en runda och lekte:)

Nu ligger killarna i säng och vi ska bara ta det lugnt och andas ut lite hehe:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 6 augusti 2013 20:05

Idag har jag ägnat nästan hela dagen till att städa, men så skönt nu när allt är gjort.

Killarna har bara tagit det lugnt, legat och kollat på tv och lekt.

När Johan kom från jobb började jag på middagen, blev kycklingfile som jag stekte med purjolök, pommes och sås med lite paprika i olika färger och gott var det nog då alla åt massor hehe:)

Sedan gick jag och killarna ut på gården där även några andra vänner satt så killarna lekte med deras barn och hade skoj:)

Nu är dom ny duschade och i säng efter en saga:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 5 augusti 2013 19:39

Vad har hänt hos oss idag då!

Jodå började morgonen med lite mys och när Johan kom från jobb gick jag ut med Mio och Milton så Milton fick öva på att cykla utan stödhjul.
Han cykla rätt långt i streck själv men man får vara där än och fånga upp honom, visa gånger får han inte heller riktigt kläm på det och är rätt lat på att trampa ibland haha:)
Vi avslutade med glass på macken:)
Sedan cyklade vi hem och visa Johan från balkongen när han cyklade själv:)

Gick in och drack lite kaffe och barnen åt frukt sedan cyklade jag och Milian för att ta bort hand stygn.

Det gick väl inte som jag hoppats på då hon bara kunde ta ett styg för det såg inte så bra ut när hon skulle ta det sista, börja blöda endel och hon trodde det skulle öppna sig om hon tog bort det, så ska ditt på onsdag igen och hoppas det ser bättre ut då annars får hon kalla in en läkare för bedömning och kan även bli ett besök på akuten om dom inte reder det där eller det fortfarande inte läkt än.
Stygn i ansiktet ska gärna tas rätt snabbt sa gon och helst bara sitta fem dagar:/

Mamma överaskade oss med att komma in där när vi precis var färdiga så blev glass med henne när Milian varit så duktig:)

När vi kom hem fixade vi lite middag sedan gick vi ut igen och cyklade och lekte i "trädgården".
Svärmor och Tristan kom också bort och myste lite med oss i trädgården med lite gott kaffe:)

Nu är vi hemma och myser i soffan, killarna ska snart sova och jag in i duschen.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 4 augusti 2013 19:51

Idag har vi haft en super mysig dag.
Cyklade bort till sofiero på förmiddagen och gick där några timmar, vägen ditt var så mysig att cykla på, man kom ut lite på landet och cyklade sidan om skogen och sedan ett stort majfält och allt var bara så tyst:)

På sofiero gick vi in i slottet och kollade lite och efter det blev det mys i gräset med varsin smarig glass.
När vi ätit glassen promenerade vi till barnens sofiero där det fanns en rolig riddarborg och små stugor man kunde gå in i och mysa, läsa böcker och klä ut sig mm, vi avslutade med att gå lite "vilse" i labyrinten:)

När vi kom hem blev det en god kopp kaffe sedan kom svägerskan och lille Tristan och grillade med oss i "trädgården" och killarna fick busat av sig ännu mera:)

Nu ligger prinsarna i säng och vi dka väl kolla en film och bara vara:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 3 augusti 2013 20:17

Idag blev det stranden med barnen, min mamma och hennes vän Jessica.
Solen gick i moln rätt ofta men var super skönt ändå och skönt i vattnet:)
Mio simmade idag själv utan sina armpuffar och tog sig fram en bra bit, även under vatten tog han sig fram bra:)
Vi har ju simmat mycket ute vid bryggan på andra stranden och övat simtag (med armpuffar då) och så idag fixade han det utan en bit.

När vi kom hem blev det duschen direkt och sedan tog vi det lugnt och kolla tv, när Johan kom grån jobb blev det pizza och mera mys.

Tog sedan med mig Milton till affären själv så fick han cyklat lite med:)

Nu ligger killarna i säng och vi ska snart mysa med lite gotte och ett iskallt glas pepsi:)

Av Belinda Larsson - 2 augusti 2013 20:31

Idag kom mormor och morfar med goda bullar till frukost som vi myste med sedan blev det lite kaffe och bus med killarna:)

När dom åkt åkte vi bort till maxi och fick handlat lite och även hittat en liten present till Jessica hon ska få nät vi kommer och hälsar på henne:)

När vi kom hem igen fyllde jag pollen på balkongen så barnen fick badat, mer än en timme låg dom där och bara myste sedan blev det middag och vila magarna.

Cyklade sedan ner till stranden en runda och badade lite, så härligt i vattnet är det nu med:)
Avslutade med en god glass i kiosken vid oss innan vi cyklade hem:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 2 augusti 2013 20:30

Idag kom mormor och morfar med goda bullar till frukost som vi myste med sedan blev det lite kaffe och bus med killarna:)

När dom åkt åkte vi bort till maxi och fick handlat lite och även hittat en liten present till Jessica hon ska få nät vi kommer och hälsar på henne:)

När vi kom hem igen fyllde jag pollen på balkongen så barnen fick badat, mer än en timme låg dom där och bara myste sedan blev det middag och vila magarna.

Cyklade sedan ner till stranden en runda och badade lite, så härligt i vattnet är det nu med:)
Avslutade med en god glass i kiosken vid oss innan vi cyklade hem:)

Trevlig kväll!!!...

[Bild]

Av Belinda Larsson - 1 augusti 2013 19:43

Ja nu hoppas vi alla att det snabbt blir bra så du slipper opereras, vi tänker på dig massor här hemma och kusinerna är så oroliga för dig.

Idag har vi varit ute väldigt mycket cyklat, lekt på en lekplats, cyklat igen och myst i vår "trädgård" underbart med sådana dagar:)

Milian har till och med fått cyklat lite ute även om det tog i mot något så fruktansvärt, men han fixa det och var så nöjd efter:)

Nu ligger killarna i säng och somnar väl snart så vi kan kolla film och mysa:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards