Alla inlägg den 15 mars 2013

Av Belinda Larsson - 15 mars 2013 16:31

Blev inget bloggande igår men jag var helt slut, hade ingen kraft, ork eller lust.
Just nu går man på reserver och bara hoppas allt snart är över, har glömt hur det är att ha friska barn...
Igår lämnades Mio på förskolan då dom skulle till brandstationen och han ville så gärna gå.
När vi lämnat Mio gick vi inom affären och handla lite sedan hem och tog en macka och myste ner oss i soffan till Milton bara kräks rätt ut över soffa, sig och lite på mig blev att duscha honom sedan sov han två timmar och Johan kom hem då jag bröt ihop, det var nu för mycket och just detta med kräk jag fixar inte sånt så blev såklart extra jobbigt.
Han kräktes sedan lite en gång till men blev ändå piggare och skrattade och busade lite, åt sedan lite banan, drack och sedan lite middag och allt var lugnt.
När han fick sin kvällsdos amimox ville han sedan lägga sig blev gnällig och trött och kräktes igen, natten har iaf varit lugn och han har sovit hela natten.
Jag däremot inte sovit lika mycket mest haft koll på honom...
Dagen har gått och dom har lekt från och till, ätit och druckit...
Är så trött på att det hela tiden ska vara något.
Fortfarande väldigt hostiga och slemiga och snuviga näsor, Mio hade även behövt inhalera på förskolan...
Nä dags att återgå till mitt här hemma, men faktiskt skönt att se och höra barnen leka och även bråka för engångs skull även skratt och leende<3
Snart kommer mannen iaf från jobb:)

Måste bara berätta svärmor hämtade Mio igår på förskola och när han kommer hem har dom varit i blomsteraffären och Mio har köpt en röd ros med ett hjärta som hänger där det står "världens bästa mamma" där brast och jag började gråta, har varit så många motgångar och att bara få denna fina fick alla känslor att trött rina över blev så varm i hjärtat.
Stackars Mio bara stod och titta på mig när jag stod där och tårarna rann samtidigt som jag kramade honom hehe, förklara såklart att det var som jag blev så glad, mina fina prins<3

Ovido - Quiz & Flashcards