Alla inlägg den 29 mars 2013

Av Belinda Larsson - 29 mars 2013 20:16

Barnen vakna halv sju och ville genast leta upp sina påskägg, Milians låg i fönstret så han skulle hitta sitt lättare:)
Jätte glada blev dom som fick någon leksak och lite godisbitar sådär på morgonkvisten:)
Även jag och Johan hade fått påhälsning av påskharen:)

Milian har sovit lite oroligt då han återigen börjat bli täppt, går i perioder.

Jag åkte till maxi en runda.själv och fick handlat hem lite, skulle ha till middagen med.

Mormor och morfar kom förbi en runda med påskägg till prinsarna som blev super glada, fick lite choklad pengar och en peng, Milton tittade på sin peng och skriker "jaa en tjugolapp" jag säger då nä det är en femtiolapp " typiskt jag trodde det var mer, en tjugolapp" haha inget begrepp om pengar bitten precis.
Mio ska spara sin och hoppas på att tjäna ihop femtio till snart för då ska han ladda sin mobil så han kan ringa:)iaf så blev det lite chokladpudding när dom kom och såklart kaffe:)

Till middag blev det lite påskmat med prinskorvar, köttbullar mm och oj vad vi alla åt, Milton åt minsann sju prinskorvar och fyra köttbullar.
Sedan satt vi på en film i barnens sovrum vi myste framför då ingen direkt orkade röra sig:)

Nu ligger prinsarna i säng och Milian puttade bort mig från hans säng, vi brukar alltid ligga bredvid honom i sängen tills han somnar, en liten mysig stund men nä nu fick jag ligga i vår säng tills han somna, lite smått jobbigt ville få ligga bredvid honom ett tag till iaf, var absolut inte beredd på detta, men ja han börjar ju bli stor han med...

Nu blir det filmmys med mannen min:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 29 mars 2013 11:40

Vissa gånger tänker man extra på allt man har i sitt liv.
Jag har tre underbara barn jag älskar mer än något annat och en man som är helt underbar på alla sätt, alltid finns och fångat upp när jag nått botten.
Vi har funnits för varandra under väldigt tuffa perioder i livet, med tryggheten av att alltid veta var vi har varandra.

Tro nu inte att vi har haft det perfekt för det tvärtom, med sjuka barn väldigt ofta, sömnlös nätter och helt slutkörda utan chans till direkt avlastning pågrund av barnens allergier så har det i perioder varit en pärs, men gett upp har vi aldrig utan fortsatt kämpa.

Trots allt hade jag aldrig kunnat få det bättre, vi är en familj som tillsammans kämpar, vi har varandra, finns för varandra och älskar varandra villkorslöst <3

Ovido - Quiz & Flashcards