Alla inlägg under mars 2013

Av Belinda Larsson - 24 mars 2013 19:45

Idag kom svärmor med nybakade bullar vi mumsade på till frukost, riktigt goda och varma var dom fortfarande:)
När hon åkt duscha vi och gjorde vid oss sedan åkte vi till Väla.

Blev att vi först tog en sväng inom MIO och visade prinsarna soffan och hittade en super snygg tvättkorg där med och nya ljus:)

Efter blev det Väla och hitta nya gympaskor till Milton, men det tog minsann sin tid innan han hittade rätt, funka inte med vilka som då han verkligen älskade dom han hade som tyvärr var för små.
Passade på att mäta Mios fötter med och såklart var hans skor med lite små så fick bli nya till honom med, han hade sett ett par skor i första affären vi kollade i så var bara att gå ditt där igen:)
Men härligt att se barnen så nöjda, blev även andra måsten och middag där ute.
Milton och Milian fick lite problem med astman när dom sprang runt men med lite spray och lugnare tempo ordnade det sig iaf...

Nu ligger prinsarnabus och ska sova och vi mysa till någon film <3

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 23 mars 2013 19:57

Idag har vi mest tagit det lugnt, Mio och Milton åkte med Ain farmor och tvättade bilen sedan hade dom åkt förbi min mormor och morfar och sagt hej, så dom kom hem med en påse nybakade bullar:)

När dom var iväg sydde jag lite på Mios bäddset han ska få när han fyller år och Milian hjälpte till för fullt hehe.
Blev faktiskt super nöjd med det, har bara örngott till hans mindre kudde kvar som hans nalle Fredriksson sover på:)

Nu ligger prinsarna i säng, men börjar ana astma här då deras hosta ändrats och dom är mer flåsiga men kan ju ha fel och det hoppas vi på...
Mio fick ju inhalera igår kväll då han kom och sa att det kändes som han hade ett litet stopp i halsen som gjorde det svårare att andas...

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 22 mars 2013 19:54

Idag har vi haft en mys dag, satt och pysslade med lite påsk kort där prinsarna glittrade, satt klistermärken oxh rita.
Alla satt faktiskt ett bra tag och tyckte det var jätte roligt i vanliga fall tröttnar dom oftast efter fem minuter hehe.

Blev även en runda till affären och killarna cyklade, märkte på Milton att han inte riktigt orka som vanligt på hemvägen, han har börjat få mer problem med näsan nu och blir väldigt täppt bad till och med själv om näsdroppar, fast nu är det ju en vecka sedan vi slutade med hans kortisonspray.

Fick hem operations tid för Milton idag men tyvärr krockar det med Milians födelsedag så får ringa på måndag och kolla om vi kan boka om och ändå få en snabb tid.

Nu ligger prinsarna i säng och vi ska bara mysa och kolla film...

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 21 mars 2013 21:05

Idag vaknade barnen klockan sju så var bara att stiga upp:)
Blev massa mys i soffan sedan frukost och duschen.
Hade tid på barn lila med Milton där vi skulle spendera tiden med B på lekterapin där Milton fick ta blodprov på en docka och självklart dinosaurierna med haha.
Alltid gick jätte bra där och blev även melllis med hans ssk, men han var väldigt orolig att vi skulle till någon annan doktor där och slappnade inte av förens han såg vi fick in på rätt ställe...
Ska ditt engång till innan han ska lämna blodprov tyckte dom så blir väl på måndag då.

När vi kom hem fixa Johan middag sedan gjorde jag vid mig lite innan Sara hämta mig för att åka på inredningsparty hos svärmor:)
Massa fina saker och mys.
Fick även passat på att gosa med finaste Tristan med som låg och pratade en massa i sängen och skrattade för fullt, men var inte lika glad för att vara uppe då passa mest hans mamma hehe:)
Bjuder på två bilder på lillprinsen<3

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 20 mars 2013 20:02

I natt vakna vi av att Milton gnällde och kräkte sedan ordentligt, är så trött på det nu...
Blev att tvätta av honom och skura golv mitt i natten.
Men han vaknade iaf pigg och hungrig och varit precis som vanlig idag.

Har även pratat med hans ssk som sa att det kan bero på att han åt väldigt mycket middag igår med sås, middag har han knappt ätit på ett bra tag mest frukosten som åkt ner, tror även att magen är lite ur balans för sina medicin kurer, sjukdomar och alla läkarbesök så vi skulle köra på som vanligt .
Ha koll så han inte blivit förstoppad med då han ej gått på toa igår eller idag...

Jag åkte ner till stan en runda och fick handlat tyg till Mios påslakanset och även lite till Miltons fotoram på dagis, när jag kom hem kom sara och lille Tristan en runda och myste, oj vilken lycka för barnen och såklart för oss med att få gosa <3

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 19 mars 2013 19:50

Idag blev det att lämna Mio och Milton på förskolan, glada var dom och även jag för deras skull.
Var inte den den vanliga personalen som tog i mot på Miltons avdelning så han ville först inte gå in men sen när L kom gick det bra och han försvann hehe.

Jag och Milian gick inom bvc för att kolla en sak sedan blev det en shopping runda på apoteketet, efter det promenerade vi bort till stattena för att ta bussen och Milian skulle gå själv så det tog sin tid.
Blev att handla på maxi och Milian skulle hjälpa till där med, valde nya tandborstar till sig och bröderna så.stolt

Har kommit på att han fått en favvo färg min lille kille, allt han väljer är grönt, grönt, grönt hehe:)

När vi handlat blev det hem och luncha på lite goda mackor sedan fyllde jag i lite i min nya kalender så jag har bättre koll på allt:)

Hämtade Mio och Milton kvart över ett och allt hade gått super bra för båda och nöjda killar var det, Milton var på gården och lekte och sprang mot mig med öppna armar och Mio hade precis ätit.

När vi kom hem fick jag damat och dammsugat i vardagsrummet och hallen, såå skönt.
Jag börjar komma tillbaka och få mer ork till saker, har mest levt i en bubbla eller något nu när det varit så här tufft och mest kämpat för att orka med dagen och räknat timmarna till kvällen men idag har det inte funnits i mitt huvud iaf:)

Svärmor åt middag med oss idag och prinsarna var så glada för det, blev pannbiff, potatismos, sås, majs och såklart makaroner och alla åt bra, även en stor lycka där:)

Hoppas på en bra dag imorgon och kanske fin besök av barnens faster Sara och finaste kusin Tristan, vet inte om fabror Jocke med kommer, men allt hänger på prinsarna här hemma<3

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 18 mars 2013 19:59

Idag stod det simning på schemat för Mio så Johan lämnade honom på förskolan imorse och efter det blev det frukost innan vi begav oss till Toys a rus för att kolla födelsedagspresenter, har äntligen hittat en till Milian nu och sedan blev det ett spel till Mio som verkade roligt och inget tv-spel utan ett spel vi kan spela tillsammans:)
Milton fick också ett grodspel för det varit så mycket för honom och han kunde få något roligt med som vi alla kan spel tillsammans och det gick verkligen hem hos Mio och Milian.
Åkte sedan och hämtade Mio på förskolan och fick beröm för hur duktig han är i vattnet och speciellt då han missat så mycket.
När vi kom hem spelade barnen och sedan blev det middag.

Svärmor kom förbi vid fyra och passade prinsarna medans jag och Johan åkte ut till MIO för att kolla på ny soffa och fastnade direkt för samma, synd bara det tar sex veckor innan vi får den...
Var skönt att få komma ut bara vi utan barn, det är inget som händer ofta så man får ta tillvara på tillfällena:)

Mio och Milton har precis legat och "läst" lite i sina sängar innan dom släckte lampan, mysigt att se dom så:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 17 mars 2013 20:01

Idag vakna prinsarna vid sju som vanligt och efter en helt ok natt kände man sig faktiskt lite piggare.
Blev massa mys i soffan och sedan lite frukost där alla satt med och faktiskt åt, det minsann var väldigt länge sedan.
Vi fortsatte mysa och sedan åute Johan ner till oj och handla och när han kom hem kom barnens farmor på lite kaffe sedan klädde vi oss och gick ut.
Blev en runda till Pålsjö och matade ankorna (och fiskmåsarna) var en lagom runda och vi stannade även tio minuter vid järnvägsbommarna bara för att barnen ville se bommarna gå ner och tåget köra:)

När vi kom hem fixa Johan middag, god kycklinggryta med ris, efter maten blev det film och mys innan det var daga för sängen för dessa trötta prinsar, känns härligt att fått komma ut såhär hela familjen<3

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards