Alla inlägg under september 2013

Av Belinda Larsson - 22 september 2013 19:28

Idag har Mio varit piggare och tempen legat på runt 38 så det är skönt.
Har ätit bra med frukost och lite middag och även lekt endel även om det varit i lugnt tempo och han snabbt blivit trött och vilat.
Imorgon blir det iaf ingen förskolan sen får vi se hur han mår dag för dag då det verkligen tagit på hans krafter, nu hoppas vi att febern snart är helt borta så han kan pigga på sig ordentligt!

Johan och Milton gick ut en runda på förmiddagen och lekte och Milton fick cykla av sig sedan satt vi alla och ritade lite.

Milian är fortfarande väldigt snorig och täppt här hemma och väldigt hängig i perioder och nu mot kvällen började Milton med, vi hoppas på att det bara är trötthet för Milton.

Nä nu håller vi kväll.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 21 september 2013 20:16

Ja Mio är såklart inte bättre än, även om han kan vara uppe en runda och leka så ligger han mest framför tvn, feber pendlar mellan 38-39 och vissa perioder är han så besvärad av det.
Han vill bara bli frisk nu och orka, och självklart är det vår önskan med.
Att äta något gör han knappt så tur han dricker iaf, men åt lite av fruktfatet vi och ett kex som vi myste med innan iaf.
Var på vårdcentralen med Mio innan där dom tog halsprov som var negativt iaf.
Tack snälla mormor som passade Milton och Milian och tack snälla morfar som körde mef oss och var med, vad hade vi gjort utan er!

Milian har inte alls varit på topp här hemma heller, väldigt gnällig, täppt och snorig och hostig vår lille skrutt.

Jag har varit flitig här hemma fått dammat, dammsugat, tvättat golven, tvättat en maskin tvätt, städat kylen och frostat av frysen och Milton hjälpte till med frysen och skrapade bort massa is och tyckte det var så skoj och han var så duktig vår fina kille:)

Tog även med mig Milton och Milian ut och kastade sopporna sedan gick vi över gatan till en lekplat och gungade och busade ett tag vilket verkligen uppskattades.

Av Belinda Larsson - 20 september 2013 19:56

Mio vaknade åter med hög feber så när jah åkte till praktiken ringde jag och fick en tid på eftermiddagen till honom.
Men vid efter middag var han lite piggare och febern hade gått ner så vi avbokade såklart tiden, och vad händer efter det!
Febern stiger och är hög igen och nu har han ännu mer ont i halsen så imorgon ringer vi igen direkt på morgonen om han har ont och febern är kvar.
Inte mycket han ätit men har fått honom att dricka iaf.

Milton har varit en busunge här hemma mot sin pappa när jag var iväg, först kissade han ner hela toan och det var överallt, när Johan torkat allt och var färdig och satt sig ner ja då var han igång igen haha.
Han hittades inne på toan där han stod och sprutade ut tre tandkrämstuber i vasken och massa annat han hittat på idag "du skulle bara veta vilken dag jag haft, så här har han aldrig varit" fick man höra när man kom hem:p

Nu nattas Milton och Milian och Mio ligger i soffan och myser med sin pappa.

Trevlig kväll!!!...

Vårt fredags mys idag blev Marie kex med smör och ost på, killarna älska det:)

Av Belinda Larsson - 19 september 2013 20:16

Just nu sitter jag i soffan med en febrig Mio som inte alls känner sig bra, han tycker det är så jobbigt med febern och ont i huvudet och halsen min lille prins.

Johan har varit hemma med barnen, han kom hem lite innan sju och avlöste mig så jag kunde åka till praktiken.
Fick reda på att jag klarat våningsservice 2 nu och det är skönt:)

Men trött var jag idag efter att inte ha fått sova så mycket inatt, men det gick ändå och efter middagen piggnade jag till mer:)

Nä ta hand om min lille sjukling här nu och hoppas på att han mår bättre imorgon, han har nnästan bara legat hela dagen och kollat film och spelat lite tvspel, knappt ätit eller druckit heller:/

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 18 september 2013 19:48

Idag gick jag upp lite innan prinsarna som sov trots mitt alarm så han dricka mity kaffe i lugn och ro innan jag gjorde deras välling och oboy.

Sedan klädde vi oss och begav oss till förskolan.
Jag åkte sedan till min praktik, fick göra ett ärende på stan själv och sedan satt jag och fick gå igenom papper som skulle vara i ordning, lämna in vipar på rummen och städning som vanligt.
Men trivs väldigt bra med dom jag arbetar med, väldigt lätta att ha och göra med:)

Slutade redan klockan tre idag med vilket var skönt.
Kom dock hem till en febrig Mio som bara legat i sin säng sedan han kom hem från förskolan och spelat tvspel.

Milton ringde och bjöd deras farmor på våfflor idag som vi hadr till kvällsmat och det blev hon glad för:)

Har även börjat sy prinsarnas höst mössor med, tygen har dom själva valt:)

Nu ligger Milton och Milian i säng och läser bok och Mio ligger i sitt rum och kolla på en film.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 17 september 2013 19:55

Idag var det dags för praktiken igen efter några dagars ledighet, var lite små segt att komma upp för oss alla.

Lämnade killarna på förskolan och åkte sedam vidare till hotellet, var väldigt mycket att göra men bättre det än att inte ha något att göra:)
Var färdig redan lite innan tre och fick då gå hem vilket var skönt.

Fixade med lite ärende snabbt i stan sedan åkte jag hem för en god kopp kaffe innam vi satte igång med att få upp Milton och Milians sänglampor och möblering av Mios rum, nu är det bara lite tavlor som ska ändras på sedan är allt färdigt.
Visst ska måla om Mios rum med men det blir lite längre fram när det finns lite mer tid:)

Nu blir det soffan och hålla kväll:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 16 september 2013 20:21

Dagen har verkligen gått i ett tycker jag.
Först åkte vi ner i stan efter frukosten då killarna skulle få välja tyg till nya mössor och sedan in på oj för att handla lite.
När vi var klara i stan åkte vi hem till Nina och hennes barn för lite bus, var verkligen trevligt då vi inte hunnit ses på väldigt länge, men självklart ska Milton och Milton alltid bråka lite med varandra fast dom är så glada för varandra men dom är så lika i sitt sätt haha:)

När vi varit där han vi inte ens hem förens mormor och morfar ringde ocj var på väg, var länge sedan vi träffade även dom så det vat självklart mysigt och det blev lite kaffe och vi fick visat filmerna från brandstationen:)

Vid halv tre kom Sara och Tristan och vi åkte ut till Ikea för att köpa säng till Milian som vi skulle ha i hans och Miltons rum, sedab släppte Sara bara av mig och åkte och hämtade Jocke då dom skulle äta middag här som Johan fixade.
Under tiden satt jag ihop Milians säng som var lagom ihop satt tills middagen var färdig.

När vi ätit blev det massa bus samtidigt som jag flyttade runt lite grejer i rummen och ställde lite iordning och flyttade in Miltons säng i deras nya rum.
Hade dock glömt att få med ribbotten till sängen så blev snabbt till ikea för att köpa dom.
Mitt i allt så fick Milton allergi och ögonen kliade, blev röda och svullna så blev att snabbt få i honom sin medicin och hoppas på att det är borta helt tills imorgon.

Nu ligger prinsarna på plats i sina nya rum och Mio ska sova själv första natten, spännande men gör lite ont i mamma hjärtat att han plötsligt blivit så stor.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 15 september 2013 19:37

Idag har vi bara haft en inne dag, tagit det lugnt och myst massa under förmiddagen:)

Sedan börja jag rensa lite i lekrummet och sorterat, Mio ska få eget rum då han så gärna vill det men allt tar sin tid och måste tänka ut hur vi ska möblera lektummet som kommer bli Milton och Milians rum, en ny säng måste också köpas.
Men det kommer bli så bra så:)

Svärmor, svägerskan och lille Tristan kom också förbi en runda och hälsade på och hade köpt med sig gida vaniljbullar sen fick barnen en egen teddy filt av farmor att gosa ner sig i:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards