Alla inlägg den 11 januari 2014

Av Belinda Larsson - 11 januari 2014 21:10

Vi är hemma nu äntligen:) Och läkarens diagnos nu var aggressiv streptokocker som spridit sig och utvecklats till schalakansfeber, därav svullnaden, utslagen över hela kroppen den illröda tungan och munnen ful med blåsor och hans sky höga sänka på 265 han kom in med. Men så glad över att vara hemma och busa med syskonen igen och bara mysa. Ska fortsätta någon dag till med Alvedon morgon/middag/kväll och sedan ska han inhalera var tredje timme då han börjat rossla och hålla koll på vätska, blir han sämre måste vi åka in direkt igen bara.

Imorgon blir du hela fyra år vår fina kämpe, så stolt över dig som fått gå igenom så mycket men ändå alltid är så glad ???

Av Belinda Larsson - 11 januari 2014 12:48

Ja Milton roar sig mest genom att behandla sin lilleskutt här, allt dom har gjort på Milton gör han på lilleskutt flera rundor om.
Han har ju fått en liten väska här med massa sådana grejer dom använder på honom eller rättare sagt hans gamla ssk han gick till angående maten gav honom allt det, så underbar är hon som varit här varje dag och hälsat på så länge vi legat här:)

Inatt fick Milton ligga med dropp igen då han inte fått i sig tillräckligt med vätska men började morgonen med att dricka och har redan druckit mer idag än igår:)

Fick även en bättre diagnos på honom nu, han har sstreptokocker i halsen som var så aggressiva så det spred sig och har nu schalakansfeber.
nu har dom nog tagit sista proverna på honom med och vi kommer hem i eftermiddag, dom vill bara se hur han fixar första dosen kåvepenin och reagerar på det.
Han har dock börjar rossla och hosta lite här så doktorn ordinera att inhalera honom var tredje timme ett tag nu.

Ovido - Quiz & Flashcards