Alla inlägg den 20 januari 2014

Av Belinda Larsson - 20 januari 2014 20:13

Ja nu ikväll tog Milton sin sista dos kåvepenin efter tio dagar och han var glad över det:)

Imorgon ser det ut att bli förskolan och alla dom är taggade.
Nu påkvällen pratade jag och Milton om vad dom skulle göra på förskolan imorgon och jag säger han har gympa och blir först jätte glad men sedan tittar han på mig "Mamma jag vill inte gå på förskolan mer jag vill vara hemma, jag tycker inte om gympa" vi pratar om det och sedan kommer det "jag kommer bli sjuk på förskolan, jag vill vara hemma" förklara att bara för han blev sjuk sist på gympan behöver han inte bli det igen och skulle han bli det så kommer vi och hämtar dig, fick även förklara att man inte behöver hamna på sjukhus varje gång heller och att han även kan bli sjuk här hemma.
Tycker det är hemskt att han ska behöva gå med sådana tankar men vi pratar om det och allt annat som rör sig i våra barns huvud och hoppas dom känner sig trygga med dom svar vi ger.

Annars idag började jag städa lite på morgonen sedan tog vi en paus och gick och handlade ny bakade bullar som vi gottade oss på till frukost innan städningen fortsatte igen tills vi tog nästa paus och gick ut och åkte lite pulka.
Sara och Tristan kom sedan förbi oss och följde med hem för massa bus och sedan stannade dom även på middag och Tristan hjälpte mig i köket med både disk och mat:)
När dom gått fixade vi det sista med städet sedan blev det duschen och nu ligger prinsarna i sängen:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards