Alla inlägg den 27 januari 2014

Av Belinda Larsson - 27 januari 2014 20:42

Har väl inte direkt varit någon rolig natt i natt heller då Milian fortfarande är väldigt dålig och börjar morgon med att slemmet han försökte hosta upp Imorse bara samlades på istället för att lossna så det täppte till helt samtidigt som hans astma var väldigt ansträngd, lite obehagligt.

Han har fått inhalera all sin medicin i pariboyen i stort sätt hela dagen för att försöka få bukt på allt detta slem och astman, men tillslut ville hans läkare och ssk att vi skull upp på barnakuten för en bedömning så efter middagen åkte vi upp då hade han även fått så mycket medicin hemma redan.
Fick väl vänta en timme typ på doktorn, samma som jag hade till Milton sist och även till Milian dom rundor vi varit där, är verkligen nöjd när han har oss då han är väldigt noga och trevlig och inte som vissa andra där.
Han hörde ju självklart att där var väldigt mycket slem men han var inte jätte tät just då så han sa att antingen mediterade vi där eller så åkte vi hem och fortsatte medicinera i pariboyen och sedan ge en extra dos till kvällen.
Så vi åkte hem istället, skulle det inte bli bättre, eller han skulle få feber eller bli allmänt sämre skulle vi komma upp direkt igen.

När vi kom hem blev det att kolla lite film och mysa innan det var dags för kvälls medicinerna, känns som typ hela dagen gått till att medicinera Milian idag, och nu på kvällen har även Mios feber kommit tillbaka igen:/
Trött man blir!

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards