Alla inlägg den 7 februari 2013

Av Belinda Larsson - 7 februari 2013 19:42

Ja denna natten har verkligen varit fruktansvärt, börja med att Milian låg med hög feber och kämpigt med andning, sedan vaknar Milton och bara skriker, hela natten i stort sätt skrek han "aj, aj, aj" så Johan fick sitta upp med honom.
På morgonen hade både han och Milian feber och jag ringde bvc för en tid på vc till Milton.
11:20 var vi där och fick en läkare jag verkligen gillar, hon kollar öronen i första var det väldigt väldigt rött, när hon sedan kollar andra ser hon att trumhinnan spruckit så inte konstigt han hade så fruktansvärt ont, när hon sedan kollar halsen säger hon "men ojsan lille kille du måste ha jätte ont" då var han riktigt ordentligt röd och även dragit på sig en kraftig halsfluss min lille prins.
Då Mio klagat på halsont kollade hon även honom som var rätt röd på vänster sida men bara "virus röd" hon ville ändå ta ett halsprov för att se om något var på g men som det såg ut nu var det lugnt.
Frågade även om Milian och hans hals.som ej blev kollad, då han redan var ledsen sa hon att hon ej ville göra han mer ledsen men att som han lät och mådde kunde hon nästan tippa att även han åkt på halsfluss, hon tyckte han lät väldigt irriterand i halsen...
När Mio skulle göra halsprov fick han vara med och trycka ut vätskan ur flaskorna och trycka på knappen, det resulterade i att han inte ens han reagerar när hon tog provet och stod chockad efter och undrade vad som hände haha:)

Hemma har det mest ätits massa glass och myst och kollat film, prinsarna fick välja två nya filmer på hemköp nu när dom var sjuka...
Även Johan kom hem tidigare från jobb då chefen tyckte han behövde komma hem efter dessa nätter och att dom ändå klara sig där, super snällt ju.
Johan hade inte ens frågat om det:)

Nu ligger alla killar i säng och sover just nu iaf...

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards