Alla inlägg den 21 februari 2013

Av Belinda Larsson - 21 februari 2013 20:10

Vakna lite efter sju men glada barn, kan en dag börja bättre än en massa kramar från sina små prinsar.
Man blir så varm i kroppen:)
Gick upp och fixa allt i vanlig ordning innan de blev mys i soffan.
Bestämde att killarna själv fick komma med förslag på vad vi skulle göra, efter ett tag kommer dom fram till stan anledningen var att jag kunde kolla på kläder snabbt sedan skille vi gå bort så dom fick köra bil och gräva mm...
Ja så stan fick de bli, då kunde vi ju passa på att handla vår/höst jacka till Mio.
Möte upp min mamma vid ett sedan följde hon med boet till kappahl, fick bestämma med henne så jag kunde få lite hjälp upp på kappahl då jag absolut inte kan åka hiss och rulltrapporna är rätt smala där.
Är verkligen jobbigt detta med min hiss fobi är fruktansvärt och blev inte bättre när jag fastnade där för ett par år sedan, jag kan icke gå in i dom bara tanken ger mig panik och jag får svårt att andas.
På sjukhuset kan jag åka men mår fruktansvärt dåligt, går aldrig in i den själv bara och endast med någon vitklädd som jag vet kan hjälpa mig om vi fastnar...
Iaf fick köpt en grön skaljacka till Mio, färgen valde han själv och tog st 128 då den passa nu och han kommer kunna växa i den:)
Sedan gick vi bort mot knutpunkten i värsta solskenet, man blir så glad av solen, Mio tyckte det kändes som vår.
Skulle ladda mitt busskort men barnen tjatade till sig McDonalds med innan hehe, efter de följde vi mamma till bussen och gick bort till söder som jag lovat och som önskat:)
När dom åkt färdigt blev det rätt hem, då jag inte mått helt hundra ville jag bara hem och sätta mig i soffan och ta två panodill.
Men såklart panodill var slut, tur var det att Johan var på väg hem och kunde köpa med sig iaf...

Nu ligger mina fina prinsar i säng och somnar väl snart nöjda efter dagen:)
Så nu blir det soffan och film för oss, kanske en god macka eller två med:)

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards