Alla inlägg under oktober 2013

Av Belinda Larsson - 9 oktober 2013 19:57

Skulle gått upp runt kvart i sex idag men nää såklart råkade jag stänga av alarmet och vaknar lite efter halv sju och ska gå till bussen runt kvart över sju samtidigt som det ska göras välling, oboy och ges mediciner.

Svärmor kom vid tjugo över sju då hon skulle passa Milian som legat med hög feber hela natten och varit så täppt i näsan.
Milton ville självklart vara hemma med farmor och Milian men Mio ville gå så hon körde honom tiöl förskolan sedan hade dom städat, putsat fönster, vikit tvätt och slängt massa ggamla blommor och fixat i fönsterkarm med krukor så här var så fint när man kom hem:)
Tack snälla skönt med lite hjälp när man själv inte hinner med allt man vill hinna:p

Har väl gått sädår på praktiken, efter middagen blev jag väldigt dålig kliade över bröstet, hals, ansikte, händer och tillslut fötter och jag var alldeles röd med massa nässelutslag så fick ta en akutdos betapred och vila en stund dådet kändes som kjag skulle svimma, började även domna i gommen och kändes smått konstigt i halsen men klarade iaf mig från igen svullen hals.
Vet inte vad det har varit men väldigt obehagligt var det!
Fick iaf fortsätta med det jag skulle på praktiken med många pauser då kroppen och huvudet verkligen inte är med nu, helt slut och så svag i benen så jag tror dom ska vika sig, hoppas det är bättre till imorgon iaf!

När jag kom hem var det tre bråkiga trotsiga barn som mötte mig, hur underbart är inte det? Speciellt när dom hållit på i stort sätt hela tiden tills dom skulle lägga sig, eller ja fick iaf 20 minuter med lugna och gosiga barn så får vara nöjd:p

Trevlig kväll!!!...


Av Belinda Larsson - 8 oktober 2013 19:58

Idag var det dags för förskolan för alla killarna och när dom var lämnade åkte jag vidare till praktiken.

När jag kom hem mötea jag av en väldigt gnällig och varm Milian, jodå 38,8 i temp och snorig igen.
Känns som vi verkligen inte kan vara friska för länge här hemma just nu...

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 7 oktober 2013 20:27

Vaknade vid sju här hemma, vi steg upo och myste ner oss i soffan med kaffe, oboy och välling:)

Vid nio kom Nina och barnen förbi på frukost mys sedan busade barnen på i massor här hemma medans vi satt och snacka.

Johan och Mio åkte till ögonläkararen då han hade tid klockan ett, allt var braboch Mios syn hade blivit bättre:)

Jag Nina och barnen tog en lång promenad bort till en affär vid lasarettet för extra batteri till min evod sedan gick dom och hämtade flori i skolan medans vi gick bort till hemköp och handlade till middagen, möte upp Johan och Mio vid macken sedan blev det hem och dricka kaffe innan middagen fixades.
När vi ätit blev det lite bus och mys med killarna.

Nina med familj svängde även inom nu på kvällskvisten för att hjälpa mig få rätt på en sak haha, tack snälla ni är helt underbara:)
Och killarna blev aningen förvånade när dom knackade på dörren till Mios rum och alla stod där igen, sedan blev det full fart igen.
Men nu ligger killarna i säng och somnar väl när som:)

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 6 oktober 2013 20:04

Idag fick man lite sovmorgon, killarna sov minsann till halv åtta och skönt var det:)

Svärmor kom med goda bullar till frukost vi mummsade på sedan klippte hon Johan och busade massa med barnen som blev så glada:)

När hon åkt natta jag Milian sedan togvi det lite lugnt innan jJohan och Milton cyklade till barnens hus och köpte stjärnor till Milton och Milians rum.
Jag, Mio och Milian cyklade till maxi och handlade lite.

När vi kom hem satte vi upp stjärnor och planeter i deras rum (Mio har redan i sitt rum) efter det blev det lite middag.

Framåt kvällen cyklade jag hem till Nina en runda, skulle lämna medicin hon behövde till Dino då deras gått ut.
Blev självklart lite kaffe och massa tjej snack med, oj vad det var skönt :)
Fick även en evod med mig hem, tack för en mysig stund såhär på kvällen:)

Nu ligger prinsarna i säng och somnar väl snart:)

Trevligt kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 5 oktober 2013 20:30

Det är verkligen härligt när man äntligen får fler timmar att sova:)
Barnen har sovit gott hela natten utan att behöva inhaleras eller få näsdroppar :)

När vi vakna myste vi ner oss i soffan lite innan jag satt igång med städningen, passade även på att vädra alla mattor när dom var dammsugade.

Fixade och donade lite i killarnas rum med och flyttade in en mindre tv i Milton och Milians rum så även dom kan få ligga i sängen och kolla film.
Vi byggde även en stor flexibilbana som gick i hela deras rum under sängar och bord:)
Såklart skulle tvn invigas med lite tom och jerry innan dom skulle sova så då satt jag hos dom och myste medans Mio kollade en film i vardagsrummet med pappa:)

Nu ligger alla prinsarna i säng.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 4 oktober 2013 20:36

Natten har varit bättre än dom andra, vi har fått sova i stort sätt hela natten och det var skönt.

Så idag bkev det förskolan för alla, Milton tyckte det var lite jobbigt när jag skulle gå och ville bara kramas så fick stanna kvar lite extra för kramar sedan följde han med en av fröknarna förvatt hjälpa till i köket med diskmaskinen som var spännande, då var min famn ledig och Milian blev lite gnällig och ville kramas och även Mio fick man extra kramar av:)

När jag lämnat dom åkte jag ner till hotellet, där har det verkligen gått i ett och slutet var lite stressigt då jag skulle sluta tre och hade två rum med sen utcheckning och mittbi allt hade en våning missat ett av sina rum och gått hem, men det gick ochvjag och en till som hjälptes åt med rummen fick dom färdiga i tid för att gå hem:)

Svärmor var snäll och hämtade upp mig idag sedan hämtade vi Mio hos en kompis och efter in i kiosken för att hämta Mios vinterjacka som hade kommit:)

Nu hoppas vi på att prinsarna snart är helt friska här hemma då deras hostande och astma blivit värre under eftermiddagen och kvällen igen.

Nu ligger prinsarna i säng.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 3 oktober 2013 19:41

Kvällen och natten har gått bättre för Milton, jag har inte behövt sitta uppe med honom flera timmar och han behövde bara sprayas två gånger under natten.
Milian däremot har haft problem med krupp under natten så blev ingen direkt sömn ändå.

Johan kom hem på morgonen så jag kunde åka till min praktik iaf, trots den dåliga sömn man fått dom senaste dagarna så gick det ändå bra och tiden gick snabbt där.

När jag kom hem fick Johan sticka iväg och jobba någon timme och jag började på middagen och sedan rymde jag upp lite här hemma innan vi gosade ner oss i soffan till en film och bara myste.

Nu ligger prinsarna i säng.

Trevlig kväll!!!...

Av Belinda Larsson - 2 oktober 2013 19:53

Natten har varit hemsk, Milton vaknade redan klockan nio på kvällen och hade problem med andningen och hostade väldigt mycket.
Så var bara att sätta igång med medicinerna.
Mio hade inte somnat så han kom upp när Milton skulle ta en glass och hade också fått "hosta" haha var mest sugen på glassen.
Närmre halv elva kom vi i säng men efter bara en kvart så fick jag gå upp med Milton igen som hade det väldigt jobbigt igen, så vår natt har bestått av mest vakenhet sittandes i soffan.

Var inte så lätt att ta sig upp när alarmet ringde men Milton hade tid hos sin doktor och Mio och Milian skulle till förskolan, tur det finns kaffe:)

När vi lämnat Mio och Milian tog vi bussen direkt till lasarettet och hämtade mediciner på apoteket sedan köpte vi varsin bulle och åkte upp och hälsade på barn lila och Miltons ssk han hade där, hon blev så glad när vi kom på besök och Milton var väldigt glad över att få se henne:)

Gick sedan in på barnmottagningen där vikt och längd först togs sedan in till doktorn.
Milton höll igång där inne non stop, gömde sig i skåp, fyllde hela hans skrivbord med leksaker, kasta leksaker i luften han skulle fånga, gömde sig under bordet, tände och släckte lampan i taket och satt igång kranen och hoppa upp på britsen och la sig, har blivit väldigt mycket airomir för honom nu så han kom upp väldigt bra i varv där.
När han lyssnade hörde man att han var trång och hans astma är väldigt försämrad nu så nu ska han taven betapred kur i tre dagar då hans vanliga mediciner inte lyckas få bukt på det!

Efter några timmar på lasarettet var vi självklart hungriga så gick ner på max och åt lite sedan in på apoteket i stan för att hämta betapred, efter blev det snabbt in på söderpunkten förcatt handla med något roligt hem, blev ett fiskespel, labyrintspel och studdsiboll:)

Gick snabbt inom oj för att få handlat hem lite innan vi hämtade Mio och Milian på förskolan och gick hem och myste.

Milian har också blivit väldigt dålig här hemma nu, väldigt täppt och hostig.

Nu ligger prinsarna i säng och jag ska slänga mig i soffan och bara andas:p

Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards