Alla inlägg den 19 januari 2013

Av Belinda Larsson - 19 januari 2013 20:32

Nu ligger barnen i säng och även denna kväll tog Milian med sig sin mjuka pojkdocka han fick av min mormor och morfar när Milton fyllde år och bäddar ner den så fint bredvid sig:)


Idag har min mamma och Jessica varit här och busat, Mio skulle på kalas hos en kompis på förskolan mellan 12-14 så mamma passade dom medans jag lämnade honom sedan gjorde vi lite plättar vi mumsade på innan Mio skulle hämtas igen, sedan möte vi upp Johan vi fick handlat.
Lite jobbigt med denna kyla dock, Milian får smått problem med astman om han är ute och går för mycket men skönt vi snart ska till doktorn så vi kan kolla upp det ordentligt, han är ju frisk annars.
Sedan blir han så röd och torr och sprickfärdig om kinderna med av kylan trots att han smörja med båda sina krämer, Mio och Milton reagerar med men inte alls som Milian.
Känns som det just nu är mycket att ta upp där.


På måndag är det dags för Milton att utredas för hans problem kring maten, känner mig helt färdig, inskolning på förskolan där man är på hel spän och bara hoppas allt ska funka för honom och nu ditt där två heldagar och se vart allt bottnar i.
Visst låter kanske inte mycket i visas öronen men för mig tar det väldigt mycket på krafterna, att alltid gå med oro och undran om hur det ska bli/gå om dom får leva normalt utan allergier och astma någon gång eller det är något dom får tampas med resten av livet.
Ingen mamma eller pappa vill ju behöva begränsa sina barns vardag eller alltid behöva medicin varje dag:-/
Tänkt att bara få ta med dom och hälsa på hos någon tex deras mormor, farmor eller faster Sara, Jocke och Tristan men nä tyvärr är det ju ingen självklarhet för oss att kunna göra det.


Tänk att få ha barnvakt och att prinsarna hade sovit borta medans jag och Johan bara var hemma och lbara var men inte ens det går, och det hade varit skönt någon gång även om man hade saknat barnen ändå, även dom hade ju gillat det och tyckt det var spännande och mysigt och dom hade med fått en paus från sitt här hemma...


Ja detta var minsann ett gnäll inlägg men ibland måste man bara få ur sig det:)
Nu blir det att gosa ner sig i soffan med Johan.


Trevlig kväll!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards