Alla inlägg den 21 januari 2013

Av Belinda Larsson - 21 januari 2013 20:31

Idag var det tidigt morgon, Johan skulle iväg och lämna Mio på förskolan som skulle simma och sedan fixa med tvbänk till barnensrum.
Jag och Milton skulle ju till sjukhus för att utreda allt kring hans mat, idag var vi tillsammans med en sjuksköterska och barnpsykolog, satt först och pratade alla om hur en dag ser ut olika situationer vid middagen, han allergier och astma.
Sedan fick Milton lite plättar innan det blev lek på lekterapin tillsammans med ssk och där fanns massa dinosaurie så Milton svävade på moln så klart, sedan lekte han doktor och en clown kom och skrev ett kort till honom och busade, när de var middag var han först på plats i rummet och åt knappt en halv avlånga köttbulle och ca 5-6 pasta sedan sa det stop och han bad om plättar som dom lovade efter maten och åt tre.
Tyckte iaf han hade glöden till att äta men att det nog mycket kan bottna i hans allergier som gör att han ibland blir mer rädd för att äta, rädd för att få allergi och bli sjuk.
Kändes hemskt att höra att han ska behöva vara rädd för en sådan självklar sak som att äta, han kan även känna av vår oro över om han äter eller inte och även det kan göra det jobbigt för honom och istället kännas som ett tvång.
Vi får försöka att bara stänga av på något sätt vilket kanske inte är det lättaste men på något sätt ska det gå, vi gör ju det för Milton:)

När vi kom hem blev det mys sedan åkte jag med svärmor till Ikea för att handla en bänk till barnens rum där tven, tv-spel och dvd skulle få plats då den var för stor för Johan att ta, så nu har vi fått ordning i rummet och vi är mer än nöjda:)

Mio var väldigt trött efter simningen idag och hans fröken berättade för Johan att han var på väg att somna på bussen hem, nu mot kvällen jade han stora blå påsar under ögonen och smått eksem på ena kinden:-/

Nä ni blir det soffan och en film med min kärlek<3

Trevlig kväll alla!!!...

Ovido - Quiz & Flashcards